Een dag ondergedompeld worden in de natuur?

Doe mee aan de Masterclass op zaterdag 30 september in

de Trompenburg Tuinen Rotterdam!

 

In twee masterclasses nemen wij je mee op een kunstzinnig avontuur in de tuinen van Trompenburg. Leer wolvilten van kunstenaar Mirjam Withaar en maak je eigen blad van vilt. Ontdek de techniek nature-printing van kunstenaar Sarah van Rossem en zet jouw indruk van de natuur om in een afdruk. Tussendoor is er ruimte om de tuinen van Trompenburg te ontdekken en een heerlijke verzorgde lunch te nuttigen.

 

Workshop vilten
In deze workshop maak je twee kleine bladeren van vilt met de techniek natvilten. Laat je inspireren door verschillende bladeren in de tuinen van Trompenburg. Welke bladvormen kom je tegen en hoe maken we de fijne nerven na met vilt? Je kunt zelf kiezen uit diverse kleuren wol en deze combineren naar eigen smaak. Je neemt naar huis twee unieke bladeren van vilt die je kunt gebruiken als onderzetter of decoratie aan de muur.

 

Workshop nature-printing
In de workshop nature-printing gaan we aan de slag met het vastleggen van prachtige vormen uit de natuur. Dit doen we door middel van etspers en etsinkt. We werken met  meegebracht groen uit je eigen tuin of omgeving. Je leert over de techniek natureprinting, experimenteert en je zal verwonderd zijn over de verborgen details die te zien zijn in de afdrukken. In totaal maak je zo’n 5 kunstwerken op A5 formaat. In ons hoofdgebouw is in de maand september een expositie van Sarah’s werk te bekijken.

 

Kosten:
€145,- p.p.

Inclusief lunch + drinken & alle benodigde materialen voor de workshops.
Dit is excl. reguliere entree voor de tuin. Dit is altijd gratis met Museumkaart, Rotterdampas of jaarwandelkaart.

 

Zien we jou daar?

KLIK HIER om je aan te melden