MASTERCLASS

 

In twee masterclasses nemen wij je mee op een
kunstzinnig avontuur in de tuinen van Kalmthout (België). Leer wolvilten van kunstenaar Mirjam Withaar en maak je eigen blad van vilt. Ontdek de techniek nature-printing van kunstenaar Sarah van Rossem en zet jouw indruk van de natuur om in een afdruk. Tussendoor is er ruimte om de tuinen van Kalmthout te ontdekken.


WORKSHOP VILTEN
In deze workshop maak je een blad van vilt (± 20 x 25 cm) met de techniek natvilten. Laat je inspireren door verschillende bladeren in de tuinen van Kalmthout. Welke bladvormen kom je tegen en hoe maken we de fijne nerven na met vilt? Je kunt zelf kiezen uit diverse kleuren wol en deze combineren naar eigen smaak. Je neemt naar huis een uniek blad van vilt die je kunt gebruiken als onderzetter of decoratie aan de muur.


WORKSHOP NATURE-PRINTING
In de workshop nature-printing gaan we aan de slag met het vastleggen van prachtige vormen uit de natuur. Dit doen we door middel van etspers en etsinkt. Je leert over de techniek natureprinting, experimenteert en je zal verwonderd zijn over de verborgen details die te zien zijn in de afdrukken. In totaal maak je zo'n 5 kunstwerken op A5 formaat.

 

DATUM

Zaterdag 12 oktober 2024

10:00 - 16:00

 

LOCATIE

Arboretum Kalmthout

Heuvel 8, 2920 Kalmthout (België)

 

KOSTEN
€139,- p.p. (2 workshops - materiaal - entree tuinen - koffie/thee en gebak)

 

VOOR AANMELDEN: KLIK HIER